Jobba på festivalinfo

Vi på Festivalinfo behöver skribenter och fotografer för kommande festivaler och arrangemang!

Vi på Festivalinfo vill erbjuda våra besökare en inblick i varje festival i form av text och bild. Därför söker vi just Dig som är duktig på att skriva eller fotografera. Det räcker att du har ett stort intresse och på något sätt kan visa vad du kan. Då har du möjlighet bli ackrediterad (det kan t ex innebära en fri biljett och/eller fotopass till olika arrangemang) för Festivalinfos räkning och hjälper då till att dokumentera festivalen.

Du är hjärtligt välkommen att anmäla intresse på Festivalinfo.se för framtida ackrediteringar till andra festivaler och konserter. Det hittar du under "Mina ackrediteringar" när du loggat in på ditt konto på Festivalinfo. Vi hör av oss om det finns plats på just den festival du önskar, var beredd på att vi eventuellt ber om arbetsprover i stil med tidigare arbete och erfarenhet.

Vill du bli arrangör? Har du hittat hit och vill hjälpa till att ange information om festivaler och konserter? Skicka ett mail genom nedanstående adress eller använd vårt kontaktformulär.

För att ta snabb kontakt med oss, var god skicka ett mail till personal[at]festivalinfo.se

Stort tack för Ditt engagemang!
Festivalinfo Crew


Hitta ett jobb hos LeoVegas