Bloggar

Världens bästa festivaler 2021

Världen har på senare fått gå igenom en pandemi utan dess like. COVID-19 har verkligen satt livet på paus och inneburit att de flesta stora sammankomster har behövts skjutas upp. Under denna tid har musiker däremot verkligen visat oss hur musik har förmågan att förena oss alla, oavsett ytligheter som separerar oss.

Därför lockas vi av fartfyllda evenemang

De flesta av oss har en eller flera konsert- eller arenaupplevelser som sparats ner i minnesbanken för evigt och som vi alltid tänker tillbaka på när det gäller höjdpunkter i livet. 

Är 2018 bästa året hittills för Sweden Rock?

Sweden Rock är livets bästa festival, så är det bara. Därför gör det förstås fortfarande ont att festivalen uteblev förra året och nu även under 2021, även om det inte var direkt oväntat. Tiden utan festivalen har fått mig att grubbla på vilket år som den hittills bjudit på allra bäst line up. Hur jag än vrider och vänder på det kommer jag bara fram till ett svar: 2018.

Melodifestival har sagt sitt – men håller bidraget i Eurovision

Svenska folket har röstat fram Tusse som vinnare, men årets startfält i Schlager-EM ser inte ut att ge Sverige några chanser till en eventuell seger. Istället tror experterna på Schweiz, Island och Bulgarien – medan oddsen pekar på önationen Malta.   

Formas de devolver los prestamos rapidos

Si has solicitado un préstamo rápido que acabamos de describir, ¡probablemente quieras salir de la deuda generada lo antes posible! Entonces, aquí hay algunas sugerencias que nos ofrece Teleprestamos sobre cómo pagar los préstamos rápidos.

Favoriterna i Melodifestivalen 2021

Årets Melodifestival är äntligen här! Den 6 februari är det dags för den första deltävlingen är därefter fortsätter svenska folkets favorittävling i ytterligare fem veckor. Finalen kan vi se fram emot den 13 mars, och det är då vi får se artisterna framröstade av folket mäta sig med varandra.

Vilket bidrag tror du blir årets skräll, och vilket bidrag tror du kammar hem hela tävlingen? Låt oss ta en titt på vilka artister som är förhandsfavoriter.
Melodifestivalen 2021 – så går

Filmfestivalen i Göteborg blir av!

Det har inte gått många dagar på det nya året men alla redan ser det ut som att 2021 blir ett bra mycket vassare år än 2020 – något annat vore förvisso nästan omöjligt.

Hur det blir med musikfestivalerna i sommar vet bara gudarna, men vad som står skrivet i sten är att filmfestivalen i Göteborg 2021 blir av. Men på distans.

Tips på hur du finansierar din festival

Det kostar att styra upp en bra festival – oavsett storlek. Ibland kan det vara svårt att hitta vägar för dig att finansiera ditt evenemang så att det blir en så fantastisk upplevelse för besökarna som du hade hoppats på. Med lite kreativitet kan du dock komma långt, och vet du exempelvis vilken typ av investerare och sponsorer som du bör vända dig till så är mycket vunnet.

Nedan delar vi med oss av några tips på hur du kan finansiera din festival.

Sponsorerna som du kan räkna med

Fiskefestivaler du borde besöka

När du tänker på fiske, så kanske du tror att det är en väldigt isolerad aktivitet, men så behöver det absolut inte vara. Det finns såklart tillfällen då man vill ta den där lugna fisketuren för att avnjuta naturens stilla skönhet, men det finns också tillfällen då man vill dela med sig av sin hobby med andra entusiaster, höra berättelser och dela med sig av sina egna.

Blickar mot festivalsommaren 2021

Saknar ni att gå på festival lika mycket som vi gör?

Prenumerera på innehåll

Hitta ett jobb hos LeoVegas