Bloggar

Fiskefestivaler du borde besöka

När du tänker på fiske, så kanske du tror att det är en väldigt isolerad aktivitet, men så behöver det absolut inte vara. Det finns såklart tillfällen då man vill ta den där lugna fisketuren för att avnjuta naturens stilla skönhet, men det finns också tillfällen då man vill dela med sig av sin hobby med andra entusiaster, höra berättelser och dela med sig av sina egna.

Blickar mot festivalsommaren 2021

Saknar ni att gå på festival lika mycket som vi gör?

Vi minns Sweden Rock 2019

På grund av det rådande världsläget har det ju som bekant inte blivit några storslagna musikfestivaler att avnjuta under sommaren. För att stilla begäret tänkte vi ta en titt tillbaka på en av de stora festivalerna som ägde rum under sommaren 2019. En nostalgisk tillbakablick kanske inte är lika effektfullt som att stå längst fram vid kravallstaketet under sin favoritartists spelning, men det är åtminstone bättre än ingenting.

Tips inför nästa års festivaler

2020 kommer inte gå till historieböckerna som ett höjdarår för festivalfans. De flesta stora festivaler både i Sverige och internationellt har ställts in och många efterlängtade konserter blir inte av. Men istället för att sörja festivalminnen som aldrig blev av tycker vi att det är ett perfekt tillfälle att i god tid planera för nästa års festivaler så att de blir mer episka än någonsin.

Inte bara spelmusik på spelfestivaler

En musikgenre som har blivit allt vanligare och mer accepterad är spelmusik. Den här genren, som ibland kallas för dataspelsmusik, har mycket gemensamt med filmmusik. Varje stycke och låt har ett syfte. Det ska samverka med den visuella bilden för att förstärka och hjälpa till att förmedla de känslor som skaparen vill att spelarna ska känna. Genren har blivit så stor att det finns hela orkestrar som enbart spelar spelmusik. 

Prestamo rapido o minicredito, ¿cual elegir?

Cuando se trata de obtener acceso a algunos fondos adicionales para cumplir con las obligaciones financieras, uno puede confiar fácilmente en los minicréditos. Si bien la mayoría de las personas son conscientes de este hecho, solo unos pocos saben que también pueden tomar préstamos rápidos con el mismo propósito.

När biljetterna blir dyrare och dyrare.

Vad gör man... biljetterna blir dyrare och dyrare. Givetvis kan man spara upp och på så sätta lösa sina biljetter.

Vi vill ju så gärna både gå på festivaler och konserter, vad gör ni annars?

Jag har sökt om att att låna pengar

Las Vegas och musiken

Det är inte för inget som Las Vegas har blivit en av världens kändaste städer. Staden, som kan beskrivas som ett högkoncentrat av underhållning, har mer eller mindre figuerat i film- film och musikvärlden sedan den grundades. I denna artikeln kikar jag närmare på Las Vegas och musikvärldens långa relation.

Debes solicitar prestamos rapidos para pagar facturas medicas

Los préstamos rápidos ofrecen financiación urgente sin aval para lo que necesites. Es por ello que se pueden solicitar para lo que quieras.

Si le faltan ahorros de emergencia y se enfrenta a una factura médica costosa, hay mejores maneras de cubrirla que obtener un préstamo a corto plazo, sin intereses y sin verificación de crédito.

Åka på festival trots dålig ekonomi?

Det finns stunder i livet då man drömmer om resor och minns festivalminnen som om det vore igår. Men när man är på hugget och finner tid till att dra iväg, då brukar ekonomin plötsligt sätta käppar i hjulet. Det kan kännas hopplöst och trist att behöva vänta tills reskassan är påfylld, men det finns sätt att ta sig runt detta problem.

Sälj saker på blocket eller tradera.

Prenumerera på innehåll

Hitta ett jobb hos LeoVegas