Musikgalningens blogg

Nya festivalinfo!

Såg precis att sidan var totalt förändrad och uppfräschad. Blev ju skitsnyggt! :D Ser riktigt coolt ut, bra jobbat! :)

Meg & Dia

Nu var det ett litet tag sen jag skrev nånting så idag så tänkte tipsa om två saker idag faktiskt :)


Mitt första tips är att gå in på

Musikgalningen ons, 2009-04-22 00:00

Skivtips i vårvärmen :D

Solen skiner, äntligen har våren bestämt sig för att komma! Hoppas verkligen den stannar nu! Det är redan april, inte så långt kvar till sommaren nu alltså, härligt härligt :D Det längtar vi alla till.

Avgjort!

Nu är det avgjort! Jag var redan vid de första bandsläppen sugen på att åka till årets Tivolirock, och nu är jag helt övertygad, det är i stort sätt ett måste nu haha.

U2 - No line on the horizon

Jag brukar inte lyssna så mycket på U2, det brukar i så fall vara de gamla låtarna som typ "one" & "with or without you" men när jag såg hur mycket positiv kritik deras nya skiva fått så bestämde jag mig för att ge dem en chans & det är jag glad att jag gjorde, tycker den är riktigt bra faktiskt!


De har en sån unik stil, deras låtar låter inte kopierade från någon annan, utan dem kör sin egen grej vilket jag tycker är väldigt coolt.

James Morrison

Hej allihopa!


Tänkte att jag skulle tipsa om en riktigt bra platta, nämligen James Morrisons senaste "Songs for you, thruts for me".

Tivolirock 2009 :D


Satt nyss och kollade runt lite på festivalerna och tänkte kolla om Tivolirock i Kristianstad hade släppt nåt mer nytt och blev glatt överraskad över ett par av namnen, bla.

Wow!

Man kan omöjligt missa de otroliga bokningarna som gjorts till årets upplaga av Way Out West! Vilka band säger jag bara! De här nedan är bara några, fler ska komma inom kort.

Kvällens låttips!

De flesta har säkert hört låten i kanal 5:s nya reklam som går flitigt nu.

Sommarrock Svedala

Hej alla glada!


Jag är ett stort fan av Backyard Babies, såg dem live på tivolirocken 2007 vilket var helt underbart! :D Nu har jag sett att dem ska spela på bla Sommarrock Svedala i sommar, så därför undrar jag om nån har varit på den festivalen? Är den nåt och ha? Hur mycket kostar biljetter ungefär? :) Skulle bli jättetacksam för svar =)


Peace!

.

Prenumerera på innehåll

Hitta ett jobb hos LeoVegas